Getuigenis van de week

Mijn naam is Clyde Griffith, geboren op 22 februari 1977.

Als kleine jongen voelde ik geen liefde. Mijn ouders deden er alles aan om me liefde te geven, maar toch kon ik hun liefde niet ervaren.

Op een dag ontmoette ik iemand van wie ik dacht dat ik de liefde kon krijgen. Achteraf bleek dat ze ook op zoek was naar liefde. Ik voelde me geaccepteerd door haar. In het begin wist ik niet dat ze drugs gebruikte, totdat ze de drugs voor me gebruikte. In die tijd was ik zo dol op haar dat ik het niet erg vond dat ze haar medicijnen voor mij gebruikte.

Mijn ouders vonden het vreemd dat ik me door haar geaccepteerd voelde en ze vonden het nodig om me naar een heksendokter te brengen.

Week na week moest ik zijn wichcraft-gerelateerde bestellingen opvolgen en als gevolg daarvan begon ik ook drugs te gebruiken. Ik dacht dat die dame meer van me zou houden als ik ook zou deelnemen aan drugsgebruik. Eerst begon het met marihuana, na een week marihuana met crack en na 2 weken begon het alleen crack te gebruiken. Mijn drugsverslaving heeft me ertoe gebracht alles te verkopen wat ik bezat. Mijn ouders ontdekten dat ik verslaafd was aan drugs toen ze merkten dat ik uitgemergeld raakte.

Ze probeerden alles om me van mijn geliefde te scheiden, maar niets hielp. Op een dag raakte mijn geliefde op me en ik voelde me erg teleurgesteld in haar en mezelf en drugs was het enige dat ik moest verzachten. Nadat ik alles had verloren was ik gretig op zoek naar geld om drugs te kopen. Om wat geld te krijgen moest ik stelen en om geld smeken. Hoewel ik verslaafd was aan drugs, voelde ik de behoefte om eruit te komen, omdat ik wist dat mijn familie en vrienden zich schaamden voor mijn gedrag.

Mijn familie moedigde me altijd aan om hulp te zoeken en uiteindelijk, na 2 jaar, toen ik mijn drugsverslaving zat was, besloot ik om hulp te zoeken. Ik ging naar de stichting die verantwoordelijk is voor drugsgebruikers. Sinds ik besloot mijn leven aan de Heer te geven, is mijn leven radicaal veranderd.

Niet lang daarna heb ik besloten om mijn studies als geoloog af te ronden. Vandaag werk ik als geoloog en ben ik pastor van de kerk Children of Light Phedra.

Dit bericht is geplaatst op dinsdag 1 december 2020
surinamebiblesoc.org

v.3.66.3
Surinaams Bijbelgenootschap
Henck Arronstraat 39
Paramaribo
Suriname
Telefoon: +597 474338 / 478507 / 475202
E-mail: surbs@sr.net